Μια απροσδόκητη έκπληξη περίμενε το προσωπικό εστιατορίου στο Τέξας, αφού με τη λήξη της καραντίνας και το άνοιγμα των εστιατορίων, ένας πελάτης άφησε ένα πραγματικά γενναιόδωρο φιλοδώρημα για να τους ευχαριστήσει που λειτουργούν ξανά.

Όπως αναφέρεται στον Independent το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο εστιατόριο «Frog & The Bull» στο Όστιν, την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του εστιατορίου. Ο πελάτης λοιπόν, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επισκέφθηκε το εστιατόριο με την οικογένεια του και αφού έκαναν μια μεγάλη παραγγελία ζήτησαν αρχικά από τον σερβιτόρο να τους διπλασιάσει τον λογαριασμό, χρεώνοντας τους διπλά για κάθε πιάτο.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού φεύγοντας άφησε φιλοδώρημα $300 για τον σερβιτόρο που τους εξυπηρέτησε και $1.000 φιλοδώρημα για τους υπόλοιπους εργαζόμενους του εστιατορίου!

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο γενναιόδωρος πελάτης του εξήγησε ότι ήθελε να τους δείξει πόσο ευγνώμων είναι που άνοιξαν ξανά, θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο -μιας και η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει περάσει-, προκειμένου να προσφέρουν φαγητό στον κόσμο.

Δείτε επίσης:
Τσεχία: Απαγόρευσε τα ποπ κορν στις κινηματογραφικές αίθουσες

Επιχειρήσεις εστίασης: Πιο πολλά και στον δρόμο «τραπεζάκια έξω»

Koρωνοϊός: Τα γκουρμέ φαγητά σε γυάλινα βαζάκια γίνονται δημοφιλή στη Μόσχα