Ένας λόγος που μάς αρέσει το Instagram είναι ότι μάς δίνει πρόσβαση σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, όπου μπορούμε να είμαστε όσο δημιουργικοί και ευφάνταστοι θέλουμε. Δες για παράδειγμα, τη Jessica Leigh Clark-Bojin, η οποία αποφάσισε να πάρει τους αγαπημένους της celebrities και να τούς κάνει…πίτες!

oprah

Όχι μην σκεφτείς ότι μιλάμε για πίτες αλά για Sweeney Todd, αλλά για πεντανόστιμες μηλόπιτες και κερασόπιτες, διακοσμημένες με τα πορτραίτα των πιο γνωστών ηθοποιών, τραγουδιστών και παρουσιαστών. Οι διάφορες φρουτένιες γεμίσεις χαρίζουν στο τελικό επιδόρπιο απίστευτο χρώμα και ζωντάνια, ενώ τα διάφορα διακοσμητικά λουλουδάκια και οι λεπτομέρειες από ζύμη, κάνουν τις πίτες αυτές να φαντάζουν πραγματικά έργα τέχνης. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς δημιουργίες της Jessica είναι οι πίτες που απεικονίζουν την Όπρα, τον Ντέιβιντ Μπάουι, την τηλεοπτική Ιλέβεν από τη σειρά Stranger Things, αλλά και εκείνη με τον Θορ.

david

Έχουμε βέβαια μια ερώτηση: Πώς της πάει η καρδιά να κόψει κομμάτι και να χαλάσει το όμορφο γλυκό, αλλά και το πρόσωπο των αγαπημένων της celebrities.