Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα κρουασάν είναι ικανό να σπείρει τον πανικό και ότι μπορεί κάποιος να το περάσει και για άγριο ζώο;

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβουμε πώς τελικά η γλυκιά ζύμη τα κατάφερε να δημιουργήσει τόση αναστάτωση.

Μια κάτοικος της Κρακοβίας κάλεσε οργάνωση για τα άγρια ζώα για να αναφέρει ότι υπήρχε «ζώο», που καθόταν σε ένα δέντρο απέναντι από το σπίτι της επί δύο ημέρες. «Οι άνθρωποι δεν ανοίγουν τα παράθυρά τους επειδή φοβούνται ότι θα μπει στο σπίτι τους», φέρεται να ανέφερε στο τηλεφώνημα και πρόσθεσε ότι «είναι καφέ και κάθεται σε ένα δέντρο».

Ακούγοντας την περιγραφή της γυναίκας οι άνθρωποι από την οργάνωση της είπαν ότι μπορεί να πρόκειται για αρπακτικό πουλί, αλλά εκείνη απάντησε πως έμοιαζε περισσότερο με ιγκουάνα.

Όταν τελικά πήγαν στην περιοχή άνθρωποι της οργάνωσης, είδαν ότι αυτό που βρισκόταν στο δέντρο δεν είχε «πόδια ή κεφάλι». «Ξέραμε ήδη ότι δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε αυτό το «πλάσμα». Αποδείχθηκε ότι ήταν κρουασάν», ανέφερε η οργάνωση.

Η συγκεκριμένη οργάνωση για ζώα αποκάλυψε στο Facebook αυτό το παράδοξο περιστατικό. Τελικά, να που ένα κρουασάν κατάφερε να κλείσει στα σπίτια μια ολόκληρη γειτονιά.

Δείτε επίσης:
Βρέθηκε πασχαλινό σοκολατένιο αυγό του 1924

Βρέθηκε σοκολάτα -δώρο της βασίλισσας Βικτώριας- μετά από 121 χρόνια!

Το… μάλλινο ψωμί και πώς μπορείτε να το φτιάξετε και εσείς στο σπίτι

Το άρθρο της εβδομάδας