Δυο φανατικοί χρήστες του TikTok με χιλιάδες ακόλουθους αποφάσισαν να φτιάξουν ένα γιγάντιο cake pop. To αποτέλεσμα; Το γλυκό αυτό έσπασε τα ρεκόρ και κέρδισε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες!

Έπειτα από δοκιμές και ψησίματα πολλαπλών στρώσεων κέικ, οι Tiktoker Nick DiGiovanni και Lynn Davis ένωσαν τα υλικά σε ένα γιγαντιαίο cake pop που ζύγιζε 44,24 κιλά. Για να το υλοποιήσουν χρησιμοποίησαν: 32 συσκευασίες έτοιμου μείγματος για κέικ, περίπου 100 αυγά, 2,72 λίτρα ελαιόλαδο, 16 συσκευασίες κρέμας γάλακτος, σχεδόν 10 κιλά ζάχαρη σε σκόνη, 2 πλάκες βούτυρο, 1 κιλό χρωματιστή τρούφα, περίπου 7 λίτρα νερό, 16 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας και 6 κουτ. γλυκού πούδρα μαρέγκας.

Για να καταφέρουν να φτιάξουν το γιγαντιαίο αυτό κέικ ποπ, έψησαν πολλά ταψιά κέικ και στη συνέχεια τα συνέθεσαν το ένα πάνω στο άλλο σε μια γιγαντιαία στρογγυλή φόρμα. Την άφησαν όλο το βράδυ σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ την επόμενη μέρα την ξεφορμάρισαν και της προσέθεσαν την κρέμα και τη χρωματιστή τρούφα. Το αποτέλεσμα; Ένα τεράστιο cake pop που ζυγίζει 44,24 κιλά!

Οι δυο φίλοι κέρδισαν το ρεκόρ Γκίνες καθώς αυτό ήταν το μεγαλύτερο cake pop που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Όπως δήλωσαν, μοίρασαν το γιγαντιαίο γλυκό σε φίλους, στην οικογένεια, σε άτομα που είχαν ανάγκη, σε μια αθλητική ομάδα, κράτησαν και λίγο στα δικά τους ψυγεία αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να το καταναλώσουν όλο!

Δείτε επίσης:
Κέικ με γλάσο από ροζ γκρέιπφρουτ

Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο τυρί πεκορίνο στον κόσμο από τη Σαρδηνία

Πατάτα 8 κιλών φύτρωσε μόνη της σε κήπο στη Νέα Ζηλανδία!