Μέχρι σήμερα η καινοτομία στο delivery ήταν η ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού, πριν την παράδοση του φαγητού. Στο μέλλον, θα μπορείς να το λάβεις χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις την πόρτα σου!

Πώς θα γίνει αυτό; Η Deliveroo, μία πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού από διάφορα εστιατόρια της Βρετανίας, ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει ένα καινούργιο κουτί παράδοσης φαγητού, αρκετά λεπτό και στενό ώστε να χωράει σε θυρίδα γραμματοκιβωτίου.

Όπως διαβάζουμε στον Independent, η νέα υπηρεσία που ονομάζεται «Royal Meal» έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται πιλοτικά σε ένα cafe στο Μάντσεστερ, με τις παραδόσεις να περιλαμβάνουν σάντουιτς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Deliveroo δε, δήλωσε ότι το όνομα της υπηρεσίας δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και φροντίζουν τους πελάτες τους σαν βασιλιάδες, οι οποίοι μπορούν να παραλάβουν το φαγητό τους χωρίς να αρθρώσουν λέξη…

Σύμφωνα με την Deliveroo, η συσκευασία είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να χωράει σε θυρίδα γραμματοκιβωτίου και να μην γλιστράει και πέφτει εκτός κατά την παράδοση.

Το άρθρο της εβδομάδας