Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αν δεν πας σινεμά με τον κολλητό σου, τότε με ποιον; Αυτή την ανάγκη εντόπισε και ένας κινηματογράφος και έβγαλε εισιτήρια για ιδιοκτήτες σκύλων που περιλαμβάνουν και απεριόριστο κρασί.

Πρόκειται για τον κινηματογράφο «K9 Cinemas», ο οποίος δυστυχώς για εμάς βρίσκεται στο μακρινό Τέξας και ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να δουν ταινίες παρέα με τους τετράποδους φίλους τους. Μάλιστα, η προσφορά γίνεται ακόμη πιο δελεαστική μιας και το εισιτήριο -που κοστίζει μόλις $15- περιλαμβάνει και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού (για τους ανθρώπους φυσικά, όχι τα σκυλάκια). Αν πάλι κάποιος έχει και δεύτερο σκυλάκι και θέλει να το πάρει επίσης μαζί του, μπορεί απλά να δώσει επιπλέον $5, αλλά το όριο είναι 2 σκυλιά ανά άτομο.

Στο φουαγιέ πάλι, εκτός από τα κλασικά σνακ που βρίσκουμε σε κάθε κινηματογράφο, διατίθενται και λιχουδιές για τους τετράποδους θεατές.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να επωφεληθεί κάποιος της προσφοράς είναι κατά την πρώτη επίσκεψη να προσκομίσουν ένα έγγραφο από τον κτηνίατρο όπου θα αναφέρεται ότι τα σκυλιά έχουν κάνει τα εμβόλια τους, ενώ κάθε φορά θα πρέπει φεύγοντας να φροντίζουν να μαζεύουν τυχόν ακαθαρσίες.

Δείτε επίσης
Το ήξερες ότι υπάρχουν εστιατόρια για κατοικίδια;