Στην Ιαπωνία δεν φοβούνται να δοκιμάζουν νέες γεύσεις και το αποδεικνύουν συνεχώς με τις νέες δημιουργίες που κάνουν την εμφάνιση τους στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Μετά το κέικ νερού και τα εντυπωσιακά κέικ σαλάτας, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε και τα ξεχωριστά sushi με σοκολάτα.

chocolatory-ginza

Μάλιστα, δεν μιλάμε για όποια κι όποια σοκολάτα αλλά για τις διάσημες Kit Kat, που άνοιξαν πρόσφατα νέο κατάστημα στο Τόκιο και πέρα από ξεχωριστές γεύσεις που θα έχουν διαθέσιμες για τους πελάτες, λάνσαραν και 3 διαφορετικά sushi -τόνος, αχινός και ομελέτα-, όλα με τη διάσημη σοκολάτα από πάνω!

kitkat-chocolatory-sushi-sea-urchin

Για να μην αηδιάσεις όμως, να σου πούμε ότι η μόνη ομοιότητα που έχουν με τα κλασικά sushi είναι το σχήμα τους, καθώς και ότι τυλίγονται με φύκια. Κατά τα άλλα πρόκειται για διογκωμένο ρύζι αναμεμειγμένο με λευκή σοκολάτα (σαν τις σοκολάτες crunch ένα πράγμα) και μια νότα από wasabi -sushi είναι είπαμε-, ενώ από πάνω μπαίνουν και δύο κομμάτια σοκολάτας Kit Kat.

kitkat-chocolatory-sushi-tuna

Όσο για το τι γεύση έχουν, το sushi τόνου έχει γεύση βατόμουρου, το sushi ομελέτα έχει γεύση πουτίγκα κολοκύθας και το sushi αχινού γεύση πεπόνι.

kitkat-chocolatory-sushi-omelet

Για να μη νομίζεις ότι πρόκειται για τις πρώτες καινοτομίες που κάνει η Kit Kat στην Ιαπωνία, να ξέρεις ότι στην χώρα κυκλοφορούν σοκολάτες της φίρμας με γεύσεις όπως wasabi, ξίδι, πράσινο τσάι και σάκε.