Θέλεις ν’ ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή αλλά δεν μπορείς να σπαζοκεφαλιάζεις κάθε μέρα τι να μαγειρέψεις; Θα λατρέψεις το νέο site που έρχεται να σου λύσει τα χέρια, φτιάχνοντας το ιδανικό μενού ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

diet_surprise

Ο λόγος για το Eat This Much, που φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο εργαλείο κάθε ανθρώπου που παίρνει στα σοβαρά τη διατροφή του. Μπαίνεις, που λες, στο site, εισάγεις κάποιες προσωπικές πληροφορίες όπως ύψος, βάρος, τι διατροφή προτιμάς (π.χ. paleo ή vegetarian) καθώς και τους στόχους σου -να χάσεις ή να πάρεις βάρος- και πόσες θερμίδες θες να καταναλώνεις καθημερινά και αυτό σου ετοιμάζει το δικό σου, προσωπικό πρόγραμμα διατροφής.

Μάλιστα, καταγράφεις και ποιες είναι οι αγαπημένες σου τροφές ή ποιες θέλεις να αποφύγεις τελείως για να μη στερείσαι ό,τι σου αρέσει. Στα συν και το γεγονός ότι μπορείς να αλλάξεις τη σειρά των γευμάτων μέσα στη μέρα, ενώ κάθε πιάτο συνοδεύεται και από την αντίστοιχη συνταγή.

grocery_shopping

Στην πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του (η οποία έρχεται και με την ανάλογη συνδρομή, βέβαια), το Eat This Much, εκτός από το εβδομαδιαίο μενού που σου στέλνει με e-mail, στέλνει και τη λίστα του super market για τα ανάλογα υλικά!

Δες πως λειτουργεί:

info
www.eatthismuch.com