Το να βρίσκεις εστιατόρια με καλό φαγητό προκαλεί πάντα χαρά. Τι θα έλεγες όμως εάν υπήρχε ένα εστιατόριο που στόχο έχει να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο;

Το Serotonin Kitchen δεν σκοπεύει να προσφέρει μόνο γευστική ευχαρίστηση με τα πιάτα του. Το μεγάλο στοίχημα για την Emily Arundel, τη δημιουργό αυτού του νέου και πρωτότυπου εστιατορίου που ετοιμάζεται να κάνει opening στη Μελβούρνη της Αυστραλίας τους επόμενους μήνες, είναι να βελτιώνει τη διάθεση των πελατών του.

serotonin kitchen 2

Πώς σκοπεύει να το πετύχει; Όπως μαρτυρά και το όνομά του με σεροτονίνη. Συγκεκριμένα στο Serotonin Kitchen θα σερβίρονται υγιεινά πιάτα και smoothies που βοηθούν στην έκκριση σεροτονίνης, της χημικής ουσίας που παράγεται από τον οργανισμό και επηρεάζει τη διάθεση (τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης θεωρούνται υπεύθυνα για την κατάθλιψη).

Για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, πέρα από το κομμάτι του εστιατορίου, στον ίδιο χώρο θα γίνονται και πολλές δραστηριότητες, όπως προβολές ντοκιμαντέρ και προγράμματα γυμναστικής, όλα με στόχο να μας κάνουν πολύ πολύ χαρούμενους. Τι γίνεται όμως όταν είναι γεμάτο το εστιατόριο; Όχι μόνο δεν πτοείσαι, όπως λέει το Serotonin Kitchen, αλλά παίρνεις το φαγητό σου και πας για πικ νικ στο πάρκο!

info
www.serotoninkitchen.com