Όσο περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσει ο 8ος και τελευταίος κύκλος του Game of Thrones, ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα προϊόντα που είναι αφιερωμένα στη δημοφιλή σειρά.

Μετά τα ουίσκι που είχαμε δει πριν λίγο καιρό, ένα για κάθε Οίκο του Westeros και την Νυχτερινή Φρουρά, σειρά έχουν τα μπισκότα με τα Oreo να συστήνουν μία νέα συσκευασία που θα λατρέψουν οι θαυμαστές της σειράς.

Σε φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, βλέπουμε ότι η νέα συσκευασία είναι κατάμαυρη, για να ταιριάζει με τα χρώματα του GoT, ενώ επάνω με ασημένια γράμματα αποτυπώνονται τα ονόματα των Οίκων του Westeros. Ενώ και το brand έχει χρησιμοποιήσει στοιχεία που παραπέμπουν στον τρόπο με τον οποίο απεικονίζεται το όνομα της σειράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OREO (@oreo) στις

Η εταιρεία πάλι, έχει κυκλοφορήσει και ένα μικρό βίντεο στο Instagram της, με το όνομα των μπισκότων να γίνεται ένα με το όνομα της σειράς, ενώ το βίντεο συνοδεύεται από το λακωνικό σχόλιο «Cookies are coming», παραλλάσσοντας το μότο της σειράς «Winter is coming».

Το μόνο που μένει τώρα να ανακαλύψουμε είναι εάν και η γεύση τους θα είναι διαφορετική. Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα τους στα ράφια!