Αυτό το lunchbox σχηματίζει πάνω του μία αγελάδα και υπάρχουν 4,5 κιλά του καλύτερου μοσχαρίσιου κρέατος στον κόσμο. Πρόκειται για το wagyu beef από την περιφέρεια Τοτόρι της Ιαπωνίας, η οποία κατέχει το σκήπτρο της ανώτερης ποιότητας αυτού του είδους μοσχαριού στην χώρα.

Αυτό, το τεράστιο κουτί στοιχίζει 2.200 ευρώ, διανέμεται αποκλειστικά από την εταιρεία Gochikuru κι έχει μπεί στην λίστα των Ρεκόρ Γκίνες ως «Το ακριβότερο γεύμα σε πακέτο», όπως αναγράφεται και στην ιστοσελίδα του.

Εκανε την πρώτη εμφάνισή του το 2017 κι έγινε αμέσως viral παγκοσμίως. Πολλοί Γιαπωνέζοι YouTubers έσπευσαν να το παραγγείλουν και να δοκιμάσουν το εκλεκτό κρέας. Στο «lunchbox» που ονομάζεται «Ολο για Σένα», εκτός από τις εκλεκτότερες κοπές του wagyu, υπάρχει μία ολόκληρη ρίζα wasabi και ειδικές σάλτσες που συνοδεύουν ιδανικά το συγκεκριμένο κρέας.

Στην αρχή το «Ολο για Σένα» ήταν διαθέσιμο μόνο στην αρχή κάθε χρονιάς και για λίγους μήνες, αλλά μετά την τεράστια επιτυχία, μπορεί κανείς να το παραγγείλει καθ′ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ωστόσο πρέπει να μένει στο Τόκιο.

Διαβάστε επίσης:
Τα πρώτα nuggets γνωστής αλυσίδας που θα φτιάχνονται σε εργαστήριο

Ένα ξενοδοχείο με δικό του εργαστήριο σοκολάτας
Αυτά τα καρβέλια έχουν μήκος ένα μέτρο και βάρος 3 κιλά!