Το ramen, το διάσημο ασιατικό πιάτο δεν είναι άλλο από ένα μπολ με noodles, ζεστό ζωμό και διάφορα άλλα υλικά, αναλόγως την εκδοχή. Πλέον όμως, είναι και topping για την πιο περίεργη πίτσα που είδαμε τελευταία.

Η Pizza Hut στην Ταϊβάν ανακοίνωσε ότι από το τέλος Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσει την πρώτη πίτσα ramen στον κόσμο, που όπως αποκαλύπτει και το όνομα της είναι ένα υβρίδιο φαγητού, που συνδυάζει την κλασική πίτσα με το ramen.

Όπως διαβάζουμε στον Independent, η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάστηκε με το εστιατόριο Menya Musashi της Ιαπωνίας, που είναι διάσημο για το ramen του, προκειμένου να φτιάξουν αυτή την ιδιαίτερη πίτσα. Για το νέο πιάτο χρησιμοποιείται η συνταγή του tonkotsu ramen, που είναι ramen με χοιρινό tonkatsu. Με άλλα λόγια, τα toppings περιλαμβάνουν noodles, φέτες χοιρινό, βλαστούς μπαμπού, τυρί, σουσάμι, πιπεριά τσίλι και ένα μελάτο αβγό.

Στόχος της Pizza Hut είναι να προσφέρουν στους κατοίκους της Ταϊβάν καινοτόμα πιάτα, που όπως φαίνεται είναι κάτι που τους αρέσει ιδιαίτερα. Η νέα πίτσα είνα διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 30 Ιουνίου.

Φωτογραφία: Independent (www.independent.co.uk)

Δείτε επίσης:
Άνδρας στο Βέλγιο λαμβάνει επί 9 χρόνια πίτσες που δεν έχει παραγγείλει!

Οι 7 πιο παράξενες πίτσες και πού θα τις δοκιμάσετε

Pizza cereals, το νέο food trend περιλαμβάνει μικροσκοπικές πίτσες σε μπολ!