Τα γλυκά ενός ζαχαροπλάστη μπορεί να σε στείλουν στον έβδομο ουρανό, να πετάξεις σε άλλο γαλαξία με κάθε μπουκιά. Κάποιοι οι δημιουργοί πάντως, το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα, φέρνοντας τα άστρα στο πιάτο σου.

tumblr_ns9eedLOPE1u2ritzo1_1280

Ο λόγος για τις απίστευτες τούρτες με τη γαλαξιακή εμφάνιση, που έχουν γίνει viral στο Instagram, κατακτώντας όλο τον κόσμο, που υποκλίνεται στη φαντασία και την καλλιτεχνική ικανότητα των δημιουργών τους.

Το hashtag #galaxycake που λες, σου φέρνει χιλιάδες διαφορετικές φωτογραφίες με αυτές τις απίθανες τούρτες -πολλές από τις οποίες αντλούν έμπνευση από τις ταινίες Star Wars-, με τα comments που συγκεντρώνουν να κάνουν λόγο όχι μόνο για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, αλλά και για τη νόστιμη γεύση τους.

33CE910B00000578-3572235-image-m-13_1462320616323

Όσο για τη συνταγή τους, μια γρήγορη έρευνα στο internet θα σου δώσει δεκάδες διαφορετικές προτάσεις. Βέβαια, αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι να το έχεις με τη διακόσμηση και να χρησιμοποίησεις ένα – δύο απλά υλικά, όπως ένα σφουγγάρι, ένα λεπτό πινελάκι και πολλά χρώματα ζαχαροπλαστικής προκειμένου να δημιουργήσεις το γαλαξιακό εφέ πάνω στο γλάσο ή τη ζαχαρόπαστα.

Αν πάλι είσαι πολύ προχωρημένος και έχεις αερογράφο, δες αυτό το βίντεο για εντυπωσιακό galaxy cake: