Οι γιορτές είναι μια περίοδος που όσοι ενδεχομένως έχουν τη δυνατότητα, επιδίδονται σε μικρές ατασθαλίες διατροφικές και μη. Ανακαλύψαμε ένα νέο προϊόν που είναι το πρώτο του είδους του ενώ λόγω της προφανέστατα «τσιμπημένης» τιμής του αποτελεί είδος πολυτελείας. Ο λόγος, για το υγρό χαβιάρι.

Το χαβιάρι όπως και να’ χει είναι προϊόν πολυτελείας που δεν συγκαταλέγεται στην καθημερινότητα του μέσου καταναλωτή οπότε το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνονται οι εταιρείες διανομής του είναι περιορισμένο. Το Talisman®, είναι το πρώτο υγρό χαβιάρι παγκοσμίως και δεν γνωρίζουμε για τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά όμως θα συμφωνήσουμε στο ότι πρόκειται για ένα προϊόν καινοτόμο. Προέκυψε κατόπιν εκτενούς έρευνας της ομάδας της «Petrossian», εταιρείας με ιστορία από το 1920 που εξειδικεύεται σε διατροφικά προϊόντα πολυτελείας όπως εκλεπτυσμένα τυριά, σαμπάνια, χαβιάρι, σοκολάτες, καπνιστά ψάρια κ.ά ενώ παρασκευάζεται αποκλειστικά από το εσωτερικό αβγών οξυρρύγχου. Δεν μαγειρεύεται αλλά ραντίζεται σε παντός τύπου πιάτα της προτίμησης του καταναλωτή ενώ η τιμή του, όπως προαναφέραμε, είναι κάτι παραπάνω από απλά «τσιμπημένη» αφού τα 95ml κοστίζουν 290 δολάρια (!).

Το άρθρο της εβδομάδας