Οι πιγκουίνοι λατρεύουν τα ψάρια και αυτό το ξέρουν όλοι. Έτσι, μάλλον δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση ότι επέλεξαν να φτιάξουν τη φωλιά τους σε ένα εστιατόριο που φτιάχνει σούσι!

Δύο πιγκουίνοι στη Νέα Ζηλανδία αποφάσισαν ότι η ιδανική στέγη για αυτούς ήταν το ιαπωνικό εστιατόριο «Sushi Bi», ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον εστιάτορα, που έφερε την αστυνομία για να του κάνει έξωση!

Όπως ανακοίνωσε με δημοσίευμα της στο Facebook η αστυνομία του Ουέλιγκτον, κλήθηκαν στο κατάστημα για να απομακρύνουν δύο μικρούς πιγκουίνους, τους οποίους αφού «συνέλαβαν», τους άφησαν ελεύθερους στο λιμάνι. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα οι επίμονοι πιγκουίνοι επέστρεψαν στο Sushi Bi και έτσι, ο ιδιοκτήτης του αναγκάστηκε να ζητήσει για μία ακόμη φορά τη βοήθεια των αρχών.

Οι δύο πιγκουίνοι δελεάστηκαν με φρέσκο ψάρι, για να επιστρέψουν στη θάλασσα και οι αρχές δήλωσαν ότι έχουν φροντίσει να ασφαλίσουν το χώρο ώστε να μην επιστρέψουν στο ίδιο σημείο. Τα τοπικά μέσα όμως εικάζουν ότι οι πιγκουίνοι θα γυρίσουν να διεκδικήσουν το σπίτι τους και βρίσκονται εν αναμονή!

Το άρθρο της εβδομάδας