Ποιος δεν τρελαίνεται για βάφλες, κρέπες, pancakes και άλλα τέτοια νόστιμα γλυκά που ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας; Και μπορεί οι γλυκές αυτές απολαύσεις να αρέσουν σε όλους ανεξαιρέτως, όμως, τα παιδιά, είναι αυτά που κυριολεκτικά τρελαίνονται και τα επιζητούν σε κάθε ευκαιρία.

Αυτό ήταν και το σκεπτικό του Κωνσταντίνου Ρουμελιώτη, που άνοιξε ένα πολύ όμορφο μαγαζί στην Τρίπολη Αρκαδίας, το Γλυκοπωλείο, ώστε να προσφέρει μια εναλλακτική έξοδο σε γονείς και παιδιά, που ψάχνουν απεγνωσμένα έναν χώρο να χαλαρώσουν. Γιατί κακά τα ψέμματα, αν τα παιδιά είναι χαρούμενα και περνάνε καλά, τότε χαλαρώνουν και οι γονείς και μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους με την ησυχία τους…

Στο Γλυκοπωλείο, λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις εκτός από καφέ και χυμούς, πεντανόστιμα γλυκά, βάφλες και κρέπες που φτιάχνονται επιτόπου σε αμέτρητους συνδυασμούς. Και αν έχεις όρεξη για κάτι αλμυρό και πάλι θα βρεις πολλά και νόστιμα. Ομελέτες, αλμυρές τηγανίτες, τοστ αλλά και κρέπες αλμυρές κάνουν το ιδανικό brunch, που σερβίρεται καθημερινά και όχι μόνο Σαββατοκύριακο.

Στα συν το ευγενέστατο προσωπικό του μαγαζιού και ο Κωνσταντίνος, που είναι πάντα εκεί και φροντίζει τους πελάτες του σαν να είναι φιλοξενούμενοι στο σπίτι του.

info
Ισαάκ & Σολωμού 24, Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη, τηλ. 2710 222280. Στον χώρο φιλοξενούνται και παιδικά party.

Το άρθρο της εβδομάδας