Τα πολυπόθητα αγαλματάκια βρήκαν και φέτος τους ιδιοκτήτες τους και νικητές και ηττημένοι των Όσκαρ μαζεύτηκαν στο Governors Ball, μετά την τελετή απονομής, για το καθιερωμένο δείπνο, που φέτος συζητήθηκε πολύ. Ας δούμε τι περιελάμβανε.

Όπως είχε ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο, το μενού για την 92η απονομή των βραβείων Όσκαρ είχε κυρίως χορτοφαγική προσέγγιση, και ήταν κατά 70% vegan και κατά 30% vegetarian ή με ψάρι και κρέας. Για την ακρίβεια, ο σεφ Wolfgang Puck σέρβιρε φέτος στους λαμπερούς καλεσμένους του spring rolls με μήλα και λαχανικά και χειροποίητο τόφου, χορτοφαγική πίτσα σε κορεάτικο στυλ (την οποία μάλιστα είπε ότι εμπνεύστηκε από την ταινία «Παράσιτα» που σάρωσε στα Όσκαρ), vegetarian και vegan sushi, ψητά λαχανικά και ριζότο. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι πιο κλασικές αν και όχι vegan επιλογές, που φιγουράρουν σταθερά στο μενού των Όσκαρ, όπως τα καναπεδάκια στο σχήμα του αγαλματίδιου με σολομό και χαβιάρι, αλλά και τα σοκολατένια αγαλματάκια βαμμένα με βρώσιμο χρυσό.

Ο Wolfgang Puck, που φέτος επιμελήθηκε για 26η χρονιά το μενού των Όσκαρ, ανέβασε φωτογραφίες από τα πιάτα του, στο λογαριασμό του στο Instagram και ήταν όλα υπέροχα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

Όσο για τα ποτά, ο bartender Charles Joly είχε ετοιμάσει 3 signature κοκτέιλ με τεκίλα, για να το γιορτάσουν οι νικητές και να «πνίξουν» τον πόνο τους με στυλ, όσοι αδικήθηκαν φέτος από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charles Joly (@charlesjoly) στις

Δείτε επίσης: Ποια ηθοποιός πήγε στα Όσκαρ με σάντουιτς γαλοπούλας στην τσάντα της;