Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους μήνες, αφού δείχνει και πάλι ερωτευμένη με τον καλό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο γνωστός σεφ πέρα από το ότι έχει βελτιώσει αισθητά την ψυχολογία της, φαίνεται να έχει βάλει στόχο να βελτιώσει και τις ικανότητες της Βάσως στη ζαχαροπλαστική. Έτσι λοιπόν οι δυο τους μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν μαζί κουραμπιέδες. «Ρίξε πολύ άχνη!!», έγραψε στο story που ανέβασε ο Λευτέρης. «Επίσης όλοι βλέπουμε ότι στην μύτη της έχει λίγη άχνη… άρα;;;; Κάποιος τρώει κρυφά…», σχολίασε.

Υλικά:
2 κιλά βούτυρο
750γρ. Ζάχαρη άχνη
4 κιλά αλεύρι
800γρ. Αμύγδαλα
1 σφηνάκι κονιάκ

Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο στην ταχύτητα 2. Μόλις μαλακώσει λίγο, ρίχνουμε τη ζάχαρη.
Μέχρι να αφρατέψει το βούτυρο, βάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ (καθαρισμένα και καβουρδισμένα)
Χτυπάμε για πολύ λίγο το μίγμα (Να μείνουν μεγάλα κομμάτια, όχι να γίνει σκόνη).
Προσθέτουμε το κονιάκ και τα αμύγδαλα.
Προσθέτουμε το αλεύρι ( η ποσότητα εξαρτάται από την ποιότητα του βουτύρου και το χτύπημα).
Το μίγμα είναι έτοιμο για να σχηματίσουμε τους κουραμπίεδες.
Ψήνουμε στους 160-170 βαθμούς Κελσίου για 30 περίπου λεπτά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr