Τώρα που η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον σεφ, Λεφτέρη Σουλτάτο, έχει μπει για τα καλά στην κουζίνα και ανεβάζει συνεχώς στο Instagram τις μαγειρικές της περιπέτειες στο πλάι του συζύγου της.

Πρόσφατα μάς έδειξε που έφτιαχνε την πιο εναλλακτική εκδοχή την μπιφτεκιών, με κιμά γαλοπούλας αντί για βοδινό. Ελαφριά και νόστιμα τα μπιφτέκια γαλοπούλας είναι ιδανικά για ένα ελαφρύ αλλά χορταστικό γεύμα. Εμείς θα σάς προτείναμε να τα συνοδεύσετε με μια αρωματική και δροσερή σαλάτα ή με λαχανικά σοτέ για μια ολοκληρωμένη και νόστιμη υγιεινή πρόταση που θα σας απαλλάξει από το άγχος περιττών θερμίδων.

Η γαλοπούλα ξεχωρίζει για τα ελάχιστα λιπαρά της ενώ συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πιο θρεπτικές διατροφικές επιλογές αφού περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και πολλές βιταμίνες όπως Β6, Β3, Β2, και Β12, σίδηρο, ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο και κάλιο.

Μπορεί η Βάσω να μην μοιράστηκε μαζί μας τη συνταγή της, ωστόσο παρακάτω μπορείς να βρεις τις δικές μας αγαπημένες:
Μπιφτέκια γαλοπούλας και σαλάτα με φινόκιο και πορτοκάλι
Μπιφτέκια γαλοπούλας

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr