Το πρωινό είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αφού είναι αυτό που «ξυπνά» το μεταβολισμό μας και μάς γεμίζει ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να κάνουμε υγιεινές και θρεπτικές επιλογές όταν πρόκειται για το πρώτο γεύμα της ημέρας. Ποιος είπε όμως ότι ένα υγιεινό γεύμα δεν μπορεί να είναι και γρήγορο στην προετοιμασία; Ας πάρουμε, για παράδειγμα, το πρωινό της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη.

Όπως μάς έδειξε στα Insta Stories της, η Βάσω επιλέγει ένα πιάτο γεμάτο με αβοκάντο, ντοματίνια και ένα βραστό αβγό. Το συγκεκριμένο πρωινό είναι σίγουρο ότι θα γεμίσει τον οργανισμό της με πλούσια θρεπτικά συστατικά, ενώ θα της παρέχει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να ξεκινήσει τη μέρα της. Το πρωινό της περιέχει βιταμίνες και φυτικές ίνες από τα ντοματίνια, καλά λιπαρά από το αβοκάντο και πρωτεΐνη από το αβγό.

Το μόνο που λείπει είναι οι υδατάνθρακες, που παραδοσιακά προσφέρουν την περισσότερη ενέργεια. Θα ήταν, λοιπόν, καλύτερο να είχε συνοδεύσει το πρωινό της και με μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα πραγματικά εύκολο, γρήγορο και κυρίως υγιεινό γεύμα για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του!

Θες να δεις και τις δικές μας προτάσεις πιάτων με αβοκάντο; Πάτα ΕΔΩ