Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει το καλό φαγητό και τη μαγειρική κάτι, που το είδαμε στην πράξη για ακόμη μία φορά.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής της και εκτέλεσε την αγαπημένη της συνταγή για σοκολατόπιτα με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα. Πρόσφατα, μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε ξαναφτιάξει σοκολατόπιτα για τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας,  και τώρα έδειξε ένα ένα τα βήματα για τη συνταγή.

Η σοκολατόπιτα είναι ένα από τα all time classic γλυκά και αρέσει τόσο σε μικρούς, όσο και σε μεγάλους, ιδανικά συνοδεύεται με παγωτό βανίλια και αποτελεί την τέλεια πρόταση. Στο βίντεο θα δείτε πως η Ελένη εκτέλεσε τη συνταγή, ενώ από κάτω θα βρείτε 3 επιπλέον συνταγές.

Τα υλικά για τη συνταγή της Ελένης είναι: 250 γρ.Βιτάμ, 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 5 γρ. μπέικιν πάουντερ, 140 γρ. ζάχαρης, 3 αβγά, 1 κουτ. σούπας αλεύρι, 1 βανίλια με πρέζα αλάτι.

Δείτε τη συνταγή:

Διαβάστε ακόμη:
Η Κάιλι Μινόγκ λάνσαρε το δικό της ροζέ κρασί

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για τον βιγκανισμό

Η αλλαγή στο σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr