Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα φαγητά που την συγκινούν στη Lifo, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε συγκεκριμένα «Λαχταράω ό,τι βγάζει η θάλασσα. Ειδικά τα οστρακοειδή. Τα ωμά στρείδια, τα βασιλικά και τα γαλλικά. Τις γαρίδες και τις καραβιδούλες. Κυδώνια, αχιβάδες, μύδια. Τα καβούρια, ολόκληρα, να τα σπάω για να τα ευχαριστηθώ.

Διάβασε τη συνέχεια στο marieclaire.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr