Εάν θέλεις να υιοθετήσεις ένα πιο eco friendly τρόπο ζωής, ξεκίνησε από την κουζίνα σου! Κάνοντας μικρές αλλαγές, όπως παίρνοντας επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες στο σούπερ μάρκετ ή αντικαθιστώντας τα πλαστικά τάπερ με άλλα φτιαγμένα από μπαμπού, μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου στην προστασία του πλανήτη!

Η Ζόι Ντεσανέλ, η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς New Girl, συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της τρόπους να προστατέψουν το περιβάλλον και να μειώσουν τη μόλυνση.

 

View this post on Instagram

 

Make the switch to using metal straws! The 500 million plastic straws used everyday can’t be recycled and they end up in the ocean. Say no to single use plastic.

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel) on

«Αλλάξτε τα κλασικά καλαμάκια με μεταλλικά. Τα 500 εκατομμύρια πλαστικά καλαμάκια που χρησιμοποιούνται κάθε μέρα δεν μπορούν να ανακυκλωθούν και καταλήγουν στον ωκεανό», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. «Πείτε όχι στο πλαστικό μιας χρήσης», συνεχίζει.

Τέτοια καλαμάκια, καθώς και άλλα οικολογικά, από χαρτί ή μπαμπού μπορείς να βρεις στα καταστήματα με βιολογικά τρόφιμα, σε διαδικτυακά καταστήματα, όπως το Amazon, καθώς και σε πολλά eco friendly μαγαζιά.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr