Η «μαμά Μυρτώ», όπως η αυτοαποκαλείται η Μυρτώ Αλικάκη έχει αποδείξει αμέτρητες φορές στο Instagram πως είναι δεινή μαγείρισσα.

Πρόσφατα, μοιράστηκε μαζί μας τη συνταγή της για κοκκινιστό μοσχαράκι, ένα πραγματικά μαμαδίστικο φαγητό, που όλοι αγαπάμε από παιδιά. Όπως μας έδειξε, πρώτα τσιγαρίζει μπόλικο κρεμμύδι. Ύστερα ρίχνει στο τηγάνι μοσχαράκι γάλακτος σε κομμάτια, το οποίο και έχει πασπαλίσει με μπόλικα μπαχαρικά και πιπέρια. Αφού τσιγαριστεί, προσθέτει δύο κουταλιές της σούπας πελτέ, ένα ποτήρι μπίρα και μια κουταλιά της σούπας μέλι, για την απαραίτητα γλυκύτητα. Έπειτα, σκεπάζει το τηγάνι με καπάκι και μαγειρεύει το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να κόβεται εύκολα με το πιρούνι. «Σερβίρετε με ρύζι ή μακαρόνια», γράφει πάνω στη φωτογραφία με το τελικό πιάτο, που ανέβασε.

Πάτησε ΕΔΩ για να δεις και άλλες συνταγές για κοκκινιστό μοσχάρι.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr