Ξέρουμε πως η Μυρτώ Aλικάκη είναι μία πολύ καλή μαγείρισσα και για άλλη μία φορά το διαπιστώσαμε μέσω Instagram.

Η Μυρτώ σκεφτόμενη μάλλον πώς φάγαμε αρκετά στις γιορτές έφτιαξε ρύζι με λαχανικά, ένα θρεπτικό, νόστιμο και vegan πιάτο! Ας δούμε τα βήματα της συνταγής, όπως τα γράφει η ίδια:

«Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ρίχνετε ό,τι λαχανικά σας αρέσουν! Εγώ έβαλα πράσο, φινόκιο, αρακά, κόκκινη πιπεριά, κολοκύθι, και λάχανο. Τα σοτάρουμε με αλάτι, πιπέρι, και σαφράν!».

«Παράλληλα βράζετε το ρύζι μπασμάτι σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης (εγώ μέσα στο νερό βάζω λίγο αλάτι, μία κουταλιά λάδι και σαφράν). Όταν το ρύζι είναι έτοιμο το ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τα λαχανικά και ανακατεύετε! Έτοιμο! Και light! ».

Δείτε το πιάτο της Μυρτούς και σάς δίνουμε και εμείς 3 συνταγές σαλάτας από κάτω, σε περίπτωση που θέλετε να προσέξετε λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα.

«Σπαγγέτι» κολοκυθιών με σάλτσα αβοκάντο και κάρι

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr