Η Μόνικα από «Τα Φιλαράκια», η γνωστή ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ψάρι με ντοματίνια.

Στην αγαπημένη σειρά η Μόνικα ήταν σεφ και λάτρευε τη μαγειρική, ωστόσο, φαίνεται πως και στην πραγματική της ζωή τα καταφέρνει αρκετά καλά με την κουζίνα.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής, αλλα έγραψε και τα υλικά που θα χρειαστείτε.

Η ηθοποιός γράφει πάνω από το ποστ της συνταγής: «Αν μισείτε το ψάρι, όπως εγώ, θα αγαπήσετε αυτή τη συνταγή». Πριν δούμε, όμως, τη συνταγή να πούμε πως η Κόρτνεϊ χρησιμοποιεί φιλέτα από ιππόγλωσσα (χάλιμπουτ), ωστόσο μπορείτε να το αντικαταστήσετε με φιλέτα από κάποιο άλλο λευκό ψάρι που σας αρέσει.

Υλικά
Φιλέτο ψαριού
1 συσκευασία ντοματίνια
2 με 3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι από ερυθρό οίνο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες

Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι σε ένα μεγάλο πυρέξ, τα ανακατεύετε και ψήνετε για 15’ λεπτά στους 200°.

Στη συνέχεια βάζετε λάδι, αλάτι και πιπέρι στο φιλέτο ψαριού. Όταν τα ντοματίνια είναι έτοιμα προσθέτετε πάνω τους το φιλέτο και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 10-12 λεπτά στους 200°.

Τέλος, κόβετε μια χούφτα μέντας, μια χούφτα βασιλικό, παίρνετε το ξύσμα ενός λεμονιού και πασπαλίζετε πάνω από το ψημένο ψάρι.

Υλικά για τη συνοδευτική σως Aoli
3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
1 σκελίδα σκόρδο
χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού
αλάτι και πιπέρι
μια πρέζα πιπέρι καγιέν

Δείτε την ηθοποιό να φτιάχνει το φαγητό:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Δείτε επίσης:
Αυτή είναι η συνταγή του αγαπημένου κοκτέιλ της Βασίλισσας Ελισάβετ

Τζίτζι Χαντίντ: Η αγαπημένη της σάλτσα για μακαρόνια και πώς να τη φτιάξεις

Η τέλεια ζύμη για πίτσα του δημοφιλούς ηθοποιού Stanley Tucci

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr