Ο Μπραντ Πιτ φιγουράρει με νέα σαμπάνια. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον οινοποιό Μαρκ Περάν για τη δημιουργία μίας νέας σαμπάνιας. Στην ομάδα τους ανήκει πια και ο διάσημος παραγωγός του είδους, Ρόντολφ Πέτερς.

Η σαμπάνια, που ονομάζεται «Fleur de Miraval» είναι το αποτέλεσμα των πέντε ετών δουλειάς, έρευνας και γευσιγνωσίας σε συνθήκες άκρας μυστικότητας, όπως ανέφερε ο Ρόντολφ Πέτερς. Η συγκεκριμένη ροζέ σαμπάνια που αποτελείται 75% από σαρντονέ και 25% από πινό νουάρ κοστίζει 340 ευρώ το μπουκάλι και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 15 Οκτωβρίου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rᴏʙᴇʀᴛᴏ Aʟᴠᴀʀᴇᴢ ᴅᴇ Dɪᴏs (@champagne.flacons) on

«Πρόκειται για ένα μοναδικό κρασί, καθώς μόνο 20.000 μπουκάλια έχουν παραχθεί για την πρώτη έκδοση», επισήμανε ο Πέτερς. «Το αποτέλεσμα είναι, πρωτίστως, ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα, επειδή η παραγωγή εκλεκτών κρασιών είναι μια μορφή καλλιτεχνικής δημιουργίας», δήλωσε από την μεριά της η οικογένεια Περάν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LuxeMode.fr (@luxemode.fr) on

Ο Μπραντ Πιτ από την πλευρά του φαίνεται πως ασχολείται πολύ με τα κρασιά «Miraval και Fleur de Miraval. Τέλος, η ομάδα του «Fleur de Miraval» επισήμανε ότι το κρασί ήταν το αποτέλεσμα της εργασίας τριών οικογενειών που είναι παθιασμένοι με τον οίνο.

Διαβάστε επίσης:
O Κάρολος και η Καμίλα μοιράζονται μαζί μας την παραδοσιακή συνταγή για σκωτσέζικα μπισκότα βρώμης

Ο Μπιλ Γκέιτς έφτιαξε τούρτα για τα 90ά γενέθλιά του Γουόρεν Μπάφετ

Η Βικτώρια Μπέκαμ «υπέκυψε» μετά από 20 χρόνια και έφαγε πίτσα!