Η Βίκυ Καγιά απέδειξε πως πέρα από top model μπορεί να είναι και καλή μαγείρισσα. Η Βίκυ πρόσφατα βρέθηκε «Στη φωλιά των Κού-κου» και έφτιαξε μία από τις αγαπημένες της συνταγές, αλμυρό κέικ. Η Βίκυ μπήκε στην κουζίνα μαζί με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη και έφτιαξαν το κέικ.

Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, το συγκεκριμένο κέικ το φτιάχνει πολύ συχνά στα παιδιά της, καθώς τούς αρέσουν τα κέικ. Ωστόσο, επειδή τα κλασικά κέικ περιέχουν ζάχαρη, τα έχει μάθει να τρώνε με μεγάλη ευχαρίστηση και αυτό στην αλμυρή βερσιόν. Είναι πολύ ωραία η πρόταση της μαμάς Βίκυς προκειμένου να φτιάξετε στα παιδιά μας, ένα εναλλακτικό κέικ.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί η Βίκυ είναι:
8 αυγά καλά χτυπημένα
500γρ. αλεύρι
40γρ. baking powder
ματσάκι φρέσκο θυμάρι
300γρ κασέρι
100γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300γρ. ντοματίνια
150γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
400γρ. γάλα
½ ματσάκι σχοινόπρασο
150ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
κόκκινο πιπέρι

Δες το βίντεο ΕΔΩ με την εκτέλεση της συνταγής και σού δίνουμε και εμείς 3 δικές μας αλμυρές συνταγές για κέικ!

Αλμυρό κέικ με μοσχαρίσιο κιμά

Αλμυρό κέικ αλλαντικών

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr