Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο καλός της Άλεξ Ροντρίγκεζ έκαναν την αγάπη τους για το καλό φαγητό επιχείρηση! Το ζευγάρι ένωσε τις δυνάμεις του για την κυκλοφορία μιας νέας σειράς κατεψυγμένων προϊόντων. Μάλιστα, συνεργάστηκε και με τις υπηρεσίες catering -Bruce Hecker- και έφτιαξε 8 θρεπτικές και οικονομικές συνταγές.

Μία συσκευασία από την εν λόγω σειρά που λέγεται -Tiller & Hatch – μπορεί να παραγγελθεί ηλεκτρονικά στο tillerandhatch.com και είναι αρκετή για τέσσερα έως πέντε άτομα. Μάλιστα, όλα τα συστατικά είναι παγωμένα και δεν χρειάζονται ούτε ξέπλυμα, ούτε κόψιμο. Μπορεί κάποιος απλά να ανοίξει τη συσκευασία για να ζεστάνει το φαγητό. Ωστόσο, ένα προφανές μειονέκτημα είναι ότι η σειρά Tiller & Hatch δεν είναι κατάλληλη για χορτοφάγους. Επί του παρόντος, κάθε συνταγή περιέχει βόειο κρέας, πουλερικά ή χοιρινό, κάτι που φαίνεται πως θέλει να αλλάξει η Λατίνα σταρ με τον αρραβωνιαστικό της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι γνωστό ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της και ότι κάνει πολλή γυμναστική. Τι και αν φτάνει τα 50, παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της παγκόσμιας ποπ σκηνής. Η ίδια έχει δηλώσει πως το Νο.1 μυστικό ομορφιάς της δεν οφείλεται σε κάποια ακριβή κρέμα, αλλά στην αποχή από το αλκοόλ, την καφεΐνη και το τσιγάρο. Αυτές οι συνήθειες «θα καταστρέψουν πραγματικά την επιδερμίδα σου όσο μεγαλώνεις», είχε δηλώσει παλαιότερα.