Μπορεί η πρωταγωνίστρια των ταινιών «50 αποχρώσεις του Γκρι» να είναι σήμερα μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς, ωστόσο στην εφηβεία της έπρεπε να κάνει κόλπα για να κλείσει τραπέζι σε καλά εστιατόρια, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιεί το όνομα του George Clooney.

Η Dakota Johnson έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του Jimmy Fallon «Tonight Show», όπου χαρακτηριστικά δήλωσε πως όταν πήγαινε σχολείο ήθελε με τους φίλους της να πηγαίνουν για φαγητό σε καλά εστιατόρια και για να είναι σίγουροι ότι θα γίνονταν δεκτοί δεν έδιναν τα δικά τους στοιχεία. Έτσι, αντί για παράδειγμα να χρησιμοποιεί το όνομα της μητέρας της, της ηθοποιού Melanie Griffith, προτιμούσε ένα ακόμη πιο αναγνωρίσιμο -του George Clooney. Όπως είπε, μιας και ο Clooney είναι ένας και μοναδικός, αποκλείεται οποιοδήποτε εστιατόριο να αρνιόταν να κάνει κράτηση.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή τι γινόταν όταν στο εστιατόριο έφτανε μία παρέα εφήβων αντί για τον διάσημο ηθοποιό, η Dakota Johnson είπε ότι απλά τους έλεγαν ότι ο Clooney θα ερχόταν αργότερα. Φυσικά, μέχρι να αποκαλυφθεί ότι αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί εκείνοι είχαν παραγγείλει ήδη το φαγητό τους, άρα δεν υπήρχε περίπτωση να τους ζητήσουν να φύγουν.

Μάλιστα, η ηθοποιός είπε ότι το κόλπο έπιανε κάθε φορά και είπε στον Jimmy Fallon να το δοκιμάσει και αυτός κάποια στιγμή, για να διαπιστώσει πόσο αποτελεσματικό είναι.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο Clooney γνωρίζει για την «απάτη» και δεν τον πειράζει! Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή η Dakota Johnson, πριν 2 χρόνια συνάντησε τυχαία των George Clooney, καθώς ταξίδευαν μαζί αεροπορικώς και όταν εκείνη του συστήθηκε αυτός της είπε: «Έχω ακούσει για εσένα. Ξέρω τι κάνεις. Τηλεφωνείς και χρησιμοποιείς το όνομα μου. Δεν πειράζει». Δεδομένου ότι η Johnson χρησιμοποιούσε το όνομα του μόνο για να κλείσει τραπέζι και δεν άφησε ποτέ κάποιο απλήρωτο λογαριασμό πίσω της ή δεν δημιούργησε άλλο πρόβλημα στα εστιατόρια, λογικό μας φαίνεται που ο Clooney αντιμετώπισε τόσο χαλαρά αυτή την ιστορία.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr