Αν με ρωτάτε, θεωρώ ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι μία από τις πιο ευφυείς γυναίκες. Και αν όχι η Κιμ, η ομάδα της. Όχι, για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί κατάφεραν να χτίσουν μία ή μάλλον δεκάδες αυτοκρατορίες από το τίποτα. Για κάποια όμως με σπουδαίο επιχειρηματικό δαιμόνιο (ας μην ξεχνάμε ότι κατάφερε να βγάζει χρήματα ακόμη και από το -κατά μία έννοια προσβλητικό- meme της που κλαίει απίστευτα άσχημα), κάνει αρκετά αφελείς ερωτήσεις μερικές φορές.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την απορία που εξέφρασε πριν μια δεκαετία στο Twitter: «Μισό λεπτό, τα αγγουράκια τουρσί είναι κανονικά αγγούρια;;; Δεν το ήξερα καθόλου! Μήπως ο Τζόναθαν Σεμπαν (ο κολλητός της) με κοροϊδεύει;», είχε γράψει. Ναι Κιμ μου, δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά το τουρσί δεν φυτρώνει έτσι στα δέντρα! Είναι λαχανικά συντηρημένα σε ξίδι και αλάτι.

Τι και αν έχουν περάσει 8 χρόνια, η Κιμ ακόμη δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς είναι τα αγγουράκια τουρσί. Η ίδια το αποκάλυψε σε βίντεο στην προσωπική της εφαρμογή, όπου σχολιάζει παλιά της tweets. «Ακόμα δεν ξέρω τι είναι. Και δεν με νοιάζει να το ψάξω», είπε όταν τής έδειξαν το παραπάνω.

Αχ βρε Κιμ. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου, ρίξε μια ματιά σε ΑΥΤΟ το κείμενο με τις συμβουλές της Ντίνας Νικολάου για επιτυχημένο σπιτικό τουρσί.