Μπορεί η Μπιγιόνσε να μη δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει είναι άκρως αποκαλυπτική. Έτσι λοιπόν στη συνέντευξή της στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, στο οποίο κοσμεί -φυσικά- και το εξώφυλλο, μίλησε για την πίεση που αισθάνθηκε για να χάσει τα κιλά της τελευταίας της εγκυμοσύνης της και πώς τελικά κατάφερε να αγαπήσει και πάλι το σώμα της.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

«Ήμουν 99 κιλά όταν γέννησα τη Ρούμι και τον Σερ. Ήμουν πρησμένη από την τοξαιμία και ήμουν καθηλωμένη στο κρεβάτι για πάνω από ένα μήνα», αποκαλύπτει. Για τη ζουμερή αλλα και αδύνατη σταρ, που ζυγίζει γύρω στα 60 κιλά κανονικά, αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη φιγούρα της. «Ύστερα από έξι μήνες, ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για την Coachella (μουσικό φεστιβάλ). Έγινα προσωρινά vegan, σταμάτησα να πίνω καφέ, αλκοόλ και φρουτώδη ποτά. Είχα όμως υπομονή και ευχαριστιόμουν τις πιο γεμάτες καμπύλες μου. Το ίδιο και τα παιδιά και ο άντρας μου», λέει.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

«Μέχρι και σήμερα τα χέρια, οι ώμοι, το στήθος και οι μηροί μου είναι πιο ‘γεμάτα’. Έχω λίγη κοιλίτσα, και δεν βιάζομαι να την ξεφορτωθώ», αποκαλύπτει. «Όταν είμαι έτοιμη να αποκτήσω six-pack, θα γυμναστώ πάρα πολύ μέχρι να το αποκτήσω», εξηγεί. «Αλλά τώρα, η μικρή μου κοιλίτσα και εγώ νιώθω ότι έχουμε γεννηθεί η μία για την άλλη», λέει χαριτολογώντας.

Την επόμενη λοιπόν φορά που θα νιώσεις άσχημα που έχεις πάρει μερικά κιλάκια, θυμήσου ότι μέχρι και η Queen B περνάει τα ίδια. Και το αντιμετωπίζει με τον πιο body positive και badass τρόπο. Τελικά είναι #Flawless.