Ένας από τους πιο ακομπλεξάριστους και αγαπημένους ηθοποιούς αποφάσισε να κάνει «στροφή» στην καριέρα του. Και αν τελικά οι ένδοξες ημέρες του Χόλιγουντ έχουν λήξει, ποια είναι η επόμενη κίνηση; Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε ο Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος καλού κακού είπε να φροντίσει για το μέλλον του, κάνοντας αίτηση για δουλειά σε φαστφουντάδικο.

Ο ίδιος ο Μπιλ Μάρεϊ αποκάλυψε στην εκπομπή της Εϊμι Σάμερ, «3 Girls, One Keith», ότι έκανε αίτηση για να δουλέψει σε αλυσίδα ασιατικής κουζίνας. Ο 69χρονος ηθοποιός είπε ότι η αλυσίδα P.F. Chang’s είναι η αγαπημένη του και έτσι σταμάτησε στο αεροδρόμιο της Ατλάντα, που η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει εστιατόριο, για να συμπληρώσει μια αίτηση. «Συμπλήρωσα μια αίτηση για εργασία στο P.F. Chang’s στο αεροδρόμιο της Ατλάντα γιατί πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα μέρη», είπε ο ηθοποιός και η Σάμερ τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό. Η απάντησή του ήταν: «Απλά θα ήθελα να δουλεύω εκεί. Φαίνεται ότι περνάνε πολύ καλά όσοι εργάζονται στο P.F. Chang’s».

Φυσικά η αντίδραση της αλυσίδας των εστιατορίων ήταν άμεση και έσπευσε να καλέσει μέσω twitter τον Μάρεϊ να πιάσει δουλειά. Χωρίς να χρειαστεί να περάσει από συνέντευξη, απλά τον ρώτησαν πότε μπορεί να ξεκινήσει! «Μπιλ προσλαμβάνεσαι! Πότε μπορείς να ξεκινήσεις;», έγραψαν χαρακτηριστικά. Σημειώνεται, τέλος, πως η αλυσίδα P.F. Chang’s διαθέτει περισσότερα από 200 εστιατόρια στις ΗΠΑ και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr