Το ότι ο Ντουέιν Τζόνσον γυμνάζεται αρκετά και τρέφεται πολύ καλά, δεν προκαλεί σοκ σε κανέναν μας. Ένα τέτοιο σώμα είναι σίγουρο ότι δεν χτίζεται με καθισιό και πατατάκια. Ειλικρινά όμως δεν περιμέναμε ότι ο διάσημος ηθοποιός θα τρώει τόσο μεγάλες ποσότητες και θα κάνει τόσο ιδιαίτερους και κάπως αηδιαστικούς, τολμούμε να πούμε, συνδυασμούς για χάρη ενός σούπερ θρεπτικού γεύματος.

https://www.instagram.com/p/BkX_Ly6F1YA/?taken-by=therock

Ας πάρουμε για παράδειγμα το πρωινό του. Όπως αποκάλυψε στο People ξεκινά τη μέρα του με ένα ενεργειακό ρόφημα με φρούτα αντί για καφέ. Στη συνέχεια, τρώει 285-340γρ. ψητή πατάτα, 226-283γρ. ψητό φιλέτο βοδινού και 4-6 ασπράδια αβγού στραπατσάδα. Μιλάμε δηλαδή για σωστό γεύμα! Και αν τα παραπάνω σού φαίνονται πολλά, πού να ακούσεις τι έτρωγε όταν προπονούνταν για την ταινία «Ηρακλής», στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Σύμφωνα με τον Business Insider, για 6 μήνες ξεκινούσε την ημέρα του με 283γρ. φιλέτο κοτόπουλου ή ψαριού, συνήθως ιππόγλωσσου, 4 ασπράδια αβγού και 140γρ. βρώμη. Ύστερα από κάποια ώρα έτρωγε το 2ο πρωινό του, που στην ουσία ήταν ακριβώς το ίδιο με το πρώτο. Κατά τη διάρκεια της μέρας κατανάλωνε άλλα 5 παρόμοια περίπου γεύματα.

Αυτό θα πει αφοσίωση στο στόχο!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr