Σε μία μαγευτική βίλα της Τοσκάνης ο γνωστός τραγουδιστής Sting με τη σύζυγό του Trudie Styler ασχολούνται με νότες, όχι της μουσικής όμως, αλλά του κρασιού.

Sting-and-Trudie-Il-Palagio

Στο Palagio, όπως ονομάζεται το 3.500 στρεμμάτων κτήμα τους, ο Sting και η Trudie παράγουν 4 ερυθρά κρασιά με ιδιαίτερα εμπνευσμένα ονόματα. Τα 3 από αυτά -Message in a bottle, Sister moon και When we dance- προέρχονται από γνωστά τραγούδια του Sting, ενώ το τέταρτο της γκάμας Casino delle vie παίρνει το όνομά του από ένα κτίσμα τους κτήματος.

sting_wine

Δίπλα στους αμπελώνες, το ζεύγος επεκτείνει τις αγροτικές του ανησυχίες παράγοντας παράλληλα ελαιόλαδο, αλλά και μέλι σε ποικιλία γεύσεων όπως ακακίας, καστανιάς, δάσους και ανθέων.

il_plagio_when_we_dance

Επιπλέον, πέρα από τη βίλα όπου περνάει τις διακοπές του η οικογένεια του Sting με τους φίλους της, στο τεράστιο κτήμα υπάρχουν τρεις ανεξάρτητες μικρότερες οικίες καθώς και δύο ακόμη μεγάλες βίλες σε κοντινή απόσταση που διατίθενται για διακοπές, γάμους και εταιρικές εκδηλώσεις.

sting

Με οικοδεσπότη τον Sting, θέα στους λόφους της Τοσκάνης και ιστορία που ξεκινάει περί το 1700, το μαγευτικό Palagio που υπήρξε κατοικία για δούκες μας καλεί για διακοπές που θα μείνουν αξέχαστες. Σημειώστε ότι περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλη πισίνα, γήπεδο τένις, λίμνη και περιστοιχίζεται εκτός από τους αμπελώνες, από ελαιώνες, κυπαρίσσια και δάση με βελανιδιές.

info
www.palagioproducts.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr