Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ένα από τα πρόσωπα, που πρωταγωνίστησε το προηγούμενο διάστημα και αυτό γιατί η συμμετοχή του ως κριτής στο Your Face Sounds Familiar προκάλεσε αντιδράσεις εξαιτίας της ιδιότητάς του ως ευρωβουλευτή. Πρόσφατα, ωστόσο, βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη διατροφή ή μάλλον αποχή από οτιδήποτε, που ακολουθεί ακόμα και αυτές τις μέρες, που όλοι ζούμε τον εφιάλτη του κορωνοϊού….

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στον Αλέξη, ότι τον βλέπει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και ξεκίνησε να τον ρωτάει για τη διατροφή του: «Αλέξη, μου είπες ότι δεν πίνεις νερό;». Και τότε ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε: «Ναι, δεν πίνω αυτές τις μέρες… Κάνω ξηρασία για τρεις μέρες»! Ο Γρηγόρης τότε τον ρώτησε: «Και τι σημαίνει ξηρασία;» Ο ηθοποιός του απάντησε: «Δεν πίνεις και δεν τρως τίποτα για τρεις ημέρες»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τα έχασε και του είπε: «Και όταν διψάς, τι κάνεις;». «Δεν πίνεις νερό, κάνεις υπομονή και μαζί με αυτή τη διατροφή γυμνάζεις και την υπομονή σου» είπε, ο Αλέξης Γεωργούλης! Έπειτα, πρόσθεσε πως στη διατροφή του μετά προσθέτει σταδιακά διάφορα γεύματα και πως βρισκόταν στη δεύτερη μέρα της ξηρασίας.

Ασφαλώς τέτοιου είδους διατροφές πρέπει να γίνονται μόνο σε συνεργασία με ειδικούς και σε καμία περίπτωση δεν τις αποδεχόμαστε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι δίαιτας που υποστηρίζουν την πολύωρη αποχή για το φαγητό, όπως για παράδειγμα η διαλειμματική νηστεία στην οποία κάποιος μπορεί να φάει τα γεύματα του σε ένα «παράθυρο» 8 ωρών, αλλά η ξηρασία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Δείτε επίσης:
Νηστεία και ξηρασία: θεραπεία ή λιμοκτονία;

Ο CEO του Twitter αποκαλύπτει πως τρώει μόνο 7 γεύματα την εβδομάδα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr