Εάν ασχολείσαι έστω και λίγο με τη βασιλική οικογένεια, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι κάθε χρόνο ακολουθεί πιστά ορισμένες παραδόσεις. Μία από αυτές είναι το κυνήγι φασιανού τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, τη λεγόμενη Boxing Day. Συνήθως συμμετέχουν ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι. Πέρυσι όμως ο τελευταίος δεν ήρθε και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος! Ο λόγος; Η Μέγκαν Μαρκλ -φυσικά-!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Χάρι συμμετείχε στην εν λόγω παράδοση για 20 χρόνια, μέχρι που γνώρισε την Μέγκαν και όλα άλλαξαν! Ο Δούκας του Σάσεξ δεν συμμετείχε ούτε στο κυνήγι στο Κάστρο Μπαλμόραλ το περασμένο φθινόπωρο επειδή η Μέγκαν είναι αντίθετη με την όλη δραστηριότητα. Δεν μάς κάνει εντύπωση εάν λάβει κανείς υπόψη ότι αφενός κάνει τον Χάρι ό,τι θέλει και αφετέρου ακολουθεί μία ως επι το πλείστον χορτοφαγική διατροφή, δεν φορά γούνες και αγαπά το οικολογικό δέρμα.

Μπορεί ο Χάρι να μην συμμετάσχει σε εκείνη την οικογενειακή δραστηριότητα, ωστόσο θα παρευρεθεί σε όλες τις γιορτινές οικογενειακές μαζώξεις.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr