Ο Αυστραλός ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της πολυσυζητημένης αυτοβιογραφίας του διάσημου σεφ, «Ο Διάβολος στην Κουζίνα».

Ο σεφ Μάρκο Πιέρ Γουάιτ , μιλώντας στον Κυριακάτικο Independent, είπε: «Μόλις υπέγραψα τη συμφωνία. Ο Ράσελ (Κρόου) έγραψε το σενάριο, η εταιρεία του ανέλαβε την παραγωγή, ο ίδιος σκηνοθετεί την ταινία και θα παίξει τον ρόλο του τρίτου ή τέταρτου Μάρκο». Συμπληρώνοντας αναφέρει: «Όταν γυρίζεται μια ταινία για τη ζωή σου και είσαι σχεδόν 60 ετών, δεν μπορεί να υπάρχει μόνον ένας ηθοποιός που θα σε υποδύεται». Ο Γουάιτ φαίνεται πολύ χαρούμενος με την επιλογή του Κρόου για να τον υποδυθεί: «Αν είναι κάποιος στο Χόλιγουντ που μπορεί να με υποδυθεί, αυτός είναι ο Ράσελ», αναφέρει.

Η ταινία είναι βιογραφική και καταγράφει γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια περισσότερων από 4 δεκαετίες της ζωής του σεφ οπότε θα είναι και αρκετοί οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν το «enfant terrible» (κακό παιδί) της βρετανικής γαστρονομίας. Ο Μάρκο Πιέρ Γουάιτ είναι γνωστός ως ο νεαρότερος σεφ στη Μ. Βρετανία που το εστιατόριο του οποίου τα ηνία ανέλαβε βραβεύτηκε με τρία αστέρια Michelin, τα οποία στη συνέχεια απαρνήθηκε.

Φωτογραφία: Bob Carlos Clarke

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr