Το ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι πολυτάλαντος είναι γνωστό το ότι έχει ταλέντο και στη μαγειρική το μαθαίνουμε τώρα. Μπορεί πρόσφατα ο τραγουδιστής να εμφανίστηκε στη κουζίνα της γυναίκας του, Κάτιας Ζυγούλης, σαν Τζειμς Μπόντ για να της κλέψει ένα φιλί, όμως, απ’ ότι φαίνεται ο ίδιος ξέρει πολύ καλά τι εστί ελληνικό φαγητό.

Ο τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του πρόσφατα και μαγείρεψε ένα ξεχωριστό φαγητό που δεν θα το περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα, ο Σάκης έφτιαξε ένα υγιεινό και γευστικό μπριάμ λαχανικών, το οποίο και ανάρτησε γεμάτος περηφάνια με λεζάντα: «Κορυφαία ενέργεια στο σπίτι σημαίνει οικογενειακό τραπέζι τις Κυριακές, εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας και ζεστές στιγμές που μας φέρνουν πιο κοντά». Στη φωτογραφία ο τραγουδιστής δείχνει πολύ χαρούμενος, ενώ όλο το σκηνικό αποπνέει οικογενειακή ατμόσφαιρα. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή, όπου σχολίασαν και διάσημοι φίλοι του τραγουδιστή, όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Ακης Πετρετζίκης.

Σου άνοιξε την όρεξη ο Σάκης για μπριάμ; Δες εδώ μερικές σούπερ συνταγές για να τελειοποιήσεις ένα από τα πιο μαμαδίστικα φαγητά.
Κοτόπουλο μπριάμ στη λαδόκολλα
Ομελέτα φούρνου σαν μπριάμ
Μπριάμ
Μπριάμ σε φωλιά σφολιάτας