Ο γνωστός σεφ, που μετρά ήδη 4 εστιατόρια στο Λας Βέγκας, πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι εντός της τρέχουσας χρονιάς πρόκειται να ανοίξει άλλο ένα στην ίδια πόλη, με θεματική εμπνευσμένη αυτή τη φορά τη γνωστή εκπομπή «Hell’s Kitchen» την οποία παρουσιάζει.

Ο Ramsay, σε μια πρώτη περιγραφή του επερχόμενου εστιατορίου του ανακοίνωσε ότι στο σύνολό του θα θυμίζει στούντιο δίνοντας μια ζωντανή αίσθηση των 19 σεζόν της γνωστής εκπομπής. Το εστιατόριο θα εγκατασταθεί σε χώρο που προηγουμένως λειτουργούσε υπό την επίβλεψη του Rowen Seibel, ενός πρώην επαγγελματικού του συνεργάτη ενώ σύμφωνα με το πλάνο που έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, θα έχει χωρητικότητα 300 περίπου ατόμων και θα λειτουργεί για brunch που θα αλλάζει θεματική ανά ημέρα και δείπνο, ενώ θα υπάρχει και ειδικό μενού για το μπαρ. Όπως είναι αναμενόμενο, τα «κολασμένα» πιάτα που θα προτείνονται θα έχουν θέμα εμπνευσμένο από το δημοφιλές σόου, το μενού θα περιλαμβάνει signature πιάτα του σεφ και γενικά, όπως είναι αναμενόμενο, κάθετί που θα βρίσκεται στο χώρο θα έχει το δικό του ρόλο, πάντα σε συνάρτηση με την εκπομπή.

ramsay

Για την ιστορία, ο Ramsay πρωτοάνοιξε το 2012 το Gordon Ramsay Steak στο ξενοδοχείο Paris Las Vegas, ενώ ακολούθησαν τα Gordon Ramsay Pub & Grill και το Gordon Ramsay Burger στο Planet Hollywood Resort και το Gordon Ramsay Fish & Chips στο The Linq Promenade που άνοιξε πέρυσι το φθινόπωρο.

Φωτογραφίες: Erik Kabik Photography

Δείτε επίσης
Οι «προσβολές» του Gordon Ramsay έγιναν τραγούδι
Η κριτική του Gordon Ramsay στο Twitter σπάει κόκαλα!
Ξέρεις τι δεν θα έτρωγε ποτέ στη ζωή του ο Gordon Ramsay;

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr