Η Έλντα Πανοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε μεταξύ των άλλων για τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς έχασε 32 κιλά μέσα σε 3 χρόνια. Η ηθοποιός μίλησε αρκετά για το θέμα της παχυσαρκίας πως το αντιμετώπισε, αλλά και πως κατάφερε να χάσει τα κιλά.

Ειδικότερα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως στην ηλικία των 13-14 ετών αρρώστησε και έπρεπε να παίρνει κάποια φάρμακα τα οποία της πρόσθεσαν κιλά. Μάλιστα, η Έλντα είπε πως είχε φτάσει και 97 κιλά κάποια περίοδο στη ζωή της. Τι άλλαξε, όμως, η ηθοποιός όχι μόνο στη διατροφή της, αλλά και στον τρόπο ζωής της και έχασε τόσα κιλά; H ίδια λέει ότι ήταν συμπτωματικό, αλλά ακούγοντας προσεκτικά τα όσα είπε δεν είναι και τόσο τυχαία η αλλαγή στην εικόνα της.

Στην συνέντευξη είπε: «Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα επιτέλους διακοπές μετά από όλα αυτά τα χρόνια και έτρωγα τα πάντα, γύρισα πίσω έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω στον προορισμό μου με το αυτοκίνητο και έπρεπε να περπατάω». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Συνέχισα λοιπόν να περπατάω. Έτσι περπατούσα κάθε μέρα δύο ώρες μετά το φαγητό, ενώ παράλληλα σταμάτησα το junk food και αυτό στην ποσότητα, όχι εντελώς. Έχασα, έτσι 32 ολόκληρα κιλά σε τρία χρόνια» είπε μεταξύ άλλων η Έλντα Πανοπούλου θέλοντας να πει πως με τις δίαιτες κάποιος χάνει κιλά σε πιο μικρό διάστημα, όμως, αν δεν αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου ριζικά πολλές φορές τα ξαναπαίρνεις. Σε αυτό δεν μένει παρά να συμφωνήσουμε κι εμείς μαζί της.

Δες εδώ περισσότερα για την απώλεια κιλών:
Μπορείς να κάψεις το διπλάσιο λίπος με μια μόνο μικρή αλλαγή!

Γαλακτοκομικά και ασβέστιο ρυθμιστές στην απώλεια βάρους

Το πρωινό δεν βοηθά στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με νέα έρευνα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr