Λόγω των κοινωνικών δικτύων μπορούμε πλέον να ξέρουμε τα πάντα για τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων και των αγαπημένων μας επώνυμων προσώπων, Ελλήνων και ξένων. Ξέρουμε από το τι τρώει η Khloe Kardashian, τι γυμναστική κάνει η Jennifer Aniston, ποια αλυσίδα πρόχειρου φαγητού προτιμά η Bella Hadid, μέχρι τι κουλουράκια ψήνει η Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να μοιράζεται μαζί μας τις συνταγές για το αγαπημένο του ποτό και ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτό το χρειαζόμαστε περισσότερο από όλα! Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε πώς πίνουν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί και τραγουδιστές το ποτό τους για να πάρεις ιδέες για την επόμενη βραδινή σου έξοδο ή πάρτι.

POTA-ANOIGMA

vergara-anoigma

Μπορεί να περίμενες ότι οι περισσότεροι προτιμούν να απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί μετά τη δουλειά για να χαλαρώσουν, ωστόσο, προς έκπληξή δική σου και δική μας, πολύ λίγοι το κάνουν αυτό. Μερικοί από αυτούς είναι η Sofia Vergara και η Beyonce, η οποία έχει δηλώσει πως λατρεύει το ροζέ. Τα πιο απλά ποτά πίνουν με διαφορά η Taylor Swift και η Jennifer Lawrence, οι οποίες παραγγέλνουν βότκα με αναψυκτικό διαίτης και μπύρα αντίστοιχα.

Jennifer-Aniston-Nachos

Τα πιο “βαριά” από την άλλη προτιμούν ο Justin Bieber, ο οποίος λατρεύει το ουίσκι με πάγο, και η Chrissy Teigen, που αρνείται να βγει βράδυ χωρίς να κατεβάσει μερικά σφηνάκια τεκίλα. Οι αγαπημένες μας παραγγελίες ποτών, ωστόσο, είναι εκείνες του Justin Timberlake και της Jennifer Aniston, οι οποίοι προτιμούν τα κοκτέιλ. Ο Justin σε συνέντευξή του στο “Bon Appétit “ αποκάλυψε πως αλλάζει την παραγγελία του ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Το αγαπημένο του κοκτέιλ βέβαια λέγεται Pepino Tequila και περιλαμβάνει τεκίλα, αγγούρι, χυμό ανανά και λικέρ με πορτοκάλι. Η Jennifer από την άλλη κάνει πιο κλασικές επιλογές, αφού προτιμά το αγαπημένο κοκτέιλ όλων, την Μαργαρίτα.

Θέλεις τώρα να μάθεις ποιος διάσημος θα ήταν ιδανικός για να πιεις ποτάκι; Κάνε το κουίζ και μάθε!