Η Catherine Zeta-Jones είναι μια πολυτάλαντη ηθοποιός που δεν ξεχωρίζει μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και για το καλλίγραμμο κορμί της που συντηρεί παρά την ηλικία της. Πώς συντηρεί αυτό το σώμα αλλά και την ενέργεια που την κάνουν να δείχνει μικρότερη από την ηλικία της; Ακολουθεί ένα συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα εδώ και πολλά χρόνια, που τη βοηθάει να αισθάνεται πλήρης αλλά και συγκεντρωμένη στη δουλειά της μέσα στη μέρα.

Ποιο είναι το διατροφικό της πρόγραμμα που τηρεί ευλαβικά για να μένει αδύνατη:

Ξεκινά την ημέρα της με έναν καφέ
Καλά τα νέα για τους λάτρεις του καφέ! Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της ότι δεν μπορεί να αρχίσει τη μέρα της χωρίς να πιει τον καφέ της! Παράλληλα έχει εκφράσει την προτίμησή της στον καφέ φίλτρου.

Περιμένει κάποιες ώρες προτού φάει πρωινό
Ενώ έχει δηλώσει ότι ξυπνάει πολύ νωρίς, δεν τρώει ποτέ πρωινό πριν τις 8 το πρωί. Τι προτιμά να φάει το πρωί; Το Χειμώνα μπορεί να καταναλώνει ακόμη και κάθε μέρα porridge με μπανάνες, μαύρη ζάχαρη και μούρα. Το καλοκαίρι προτιμά να τρώει frozen yogurt με μύρτιλα, κράνμπερις ή άλλα μούρα.

Τα Σαββατοκύριακα τρώει παραδοσιακό αγγλικό πρωινό
Η καλλίγραμμη σταρ «βγαίνει» από το αυστηρό πρόγραμμά της στα τέλη της εβδομάδας και απολαμβάνει με την οικογένειά της πλούσιο πρωινό, που περιλαμβάνει μπέικον, λουκάνικα και scrambled eggs.

Πίνει τσάι ανάμεσα στα γεύματα
Η Catherine Zeta-Jones δεν τρώει πολλά σνακ μέσα στην ημέρα. Συνήθως προτιμά να πίνει τσάι ανάμεσα στα γεύματα, το οποίο συνοδεύει με κάποιο ελαφρύ μπισκοτάκι.

Λατρεύει τη σοκολάτα
Αν και δεν της αρέσουν πολύ τα σνακ, κάνει μια μικρή εξαίρεση για τη σοκολάτα. Όπως η ίδια δηλώνει, «η σοκολάτα για μένα είναι το αληθινό κέρασμα. Τη δικαιούμαι». Η αγαπημένη της σοκολάτα είναι η γάλακτος.

Τρώει ελαφρύ μεσημεριανό
Δεν θέλει να τη βαραίνει μέσα στην ημέρα το μεσημεριανό της, γι αυτό και τρώει κάτι ελαφρύ. Το αγαπημένο της γεύμα: μια πράσινη σαλάτα ρόκα-σπανάκι με κουκουνάρι και ντοματίνια. Κάποιες φορές προσθέτει και κάποιο τυρί μέσα και φυσικά τα αγαπημένα της μύρτιλα. Ενίοτε η σταρ συνοδεύει τη σαλάτα της με πρωτεΐνες- κοτόπουλο ή ψάρι- ή γεμιστές μελιτζάνες.

Το απόγευμα πίνει καφέ και τρώει ένα γλυκάκι
Είναι τόσο φαν του καφέ που έχει δημιουργήσει και τη δική της εταιρεία, το Casa Zeta Zones Coffee. Τον απολαμβάνει, συνοδεία ενός scone με κρέμα ή με μαρμελάδα.

Το βράδυ τρώει πρωτεΐνες και σαλάτα
Τρώει βραδινό γύρω στις 20.00 και όχι αργότερα. Συνήθως συνδυάζει ζωική πρωτεΐνη με σαλάτα. Για το βράδυ, προτιμά να εντάσσει κάποιο φρούτο στη σαλάτα της, όπως μήλο, αβοκάντο, ακόμη και σύκο.

Ολοκληρώνει τη μέρα της με ένα επιδόρπιο
Η Catherine-Zeta Jones λατρεύει τα γλυκά και ιδιαίτερα τα παγωτά. Το αγαπημένο της επιδόρπιο είναι η μηλόπιτα που φτιάχνει η μητέρα της, που απολαμβάνει μαζί με μια μπάλα παγωτό!

Δείτε επίσης:
Η Τζένιφερ Άνιστον εξηγεί γιατί αγαπά τους… υδατάνθρακες!

Μη χάνετε άλλο χρόνο! Φτιάξτε τα μπισκότα της Τζένιφερ Γκάρνερ

Τζένιφερ Λόπεζ: Τι τρώει η διάσημη σουπερστάρ και έχει τέτοιο κορμί στα 51 της;