Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι ο Χάρι νοικοκυρεύτηκε και άφησε τον party animal εαυτό του στο παρελθόν, απλά και μόνο για να μπορεί να γυρίζει σπίτι (παλάτι;) και να απολαμβάνει τα σπιτικά φαγητά της συζύγου, Μέγκαν Μαρκλ. Εντάξει ίσως υπερβάλλουμε λίγο, αλλά τι να κάνουμε, όλα δείχνουν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι τρομερή μαγείρισσα.

Μάθαμε μάλιστα πως φτιάχνει την πιο νόστιμη κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια. Καθώς όμως εκτός από το καλό φαγητό, αγαπά την υγιεινή διατροφή, δεν βάζει κρέμα γάλακτος, βούτυρο ή άλλα λιπαρά, για να πετύχει το πιο κρεμώδες αποτέλεσμα. Αντίθετα, προσθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο και… απρόσμενο υλικό: Κολοκυθάκι! Τι κάνει όμως ακριβώς;

Ψιλοκόβει το κολοκυθάκι και στη συνέχεια το σοτάρει πάνω από χαμηλή φωτιά για 4 ώρες μαζί με λίγο κρεμμύδι, ελαιόλαδο και κύβο λαχανικών. Ναι καλά διάβασες! Για τσσερις ολόκληρες ώρες λιώνει το κορίτσι πάνω από το τηγάνι! Αυτό θα πει αφοσίωση στο σύζυγο και τη μαγειρική! Μόλις τα λαχανικά λιώσουν πια για τα καλά, τα προσθέτει στη σάλτσα της. Και κρεμώδης σάλτσα και έξτρα θρεπτικά συστατικά, δηλαδή! Θα το δοκιμάσουμε το δίχως άλλο!

Δείτε επίσης

Ο Έλληνας σεφ του γάμου των Χάρι & Μέγκαν μιλά στο olivemagazinegr