Μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταπιάνεται και με τις δουλειές του σπιτιού, προκειμένου να φροντίσει το σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους, Ελένη. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Υβόννη δεν έχει μόνο ταλέντο στη σχεδίαση ρούχων, αλλά και στη μαγειρική.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας μέσω Instagram μία από τις αγαπημένες της συνταγές για μαριναρισμένο ψαρονέφρι με ψητά λαχανικά. Το πιάτο φαίνεται πραγματικά λαχταριστό και ευτυχώς το μοντέλο/σχεδιάστρια μοιράστηκε μαζί μας τη συνταγή της.

Yλικά:
Για τη μαρινάδα:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1 κ.γλ. μέλι
1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα ψητά λαχανικά:
2 μελιτζάνες τσακώνικες
2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα
3 πιπεριές χρωματιστές
6 ασπρομανίταρα μεγάλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/2 κ.γλ. θυμάρι
1/2 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία:
Για τη μαρινάδα
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα.

Για τα ψητά λαχανικά
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr