Κάπως αλλιώς τα βλέπει τα πράγματα ο Ρόμπερτ Πάτινσον σε σχέση με τους προηγούμενους ηθοποιούς, που ενσάρκωσαν τον Μπάτμαν αναφορικά με το παρουσιαστικό του «σκοτεινού ιππότη».

Συγκεκριμένα, στο τεύχος Ιουνίου/Ιουλίου του περιοδικού GQ  ο Ρόμπερτ Πάτινσον φωτογραφίζεται μόνος του, απομονωμένος σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο κατά τον μήνα Απρίλιο. Στο πλαίσιο της συνέντευξής του, λοιπόν, αναφέρεται και στη διατροφή του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq) on

Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός του Twilight ήταν εν μέσω γυρισμάτων της νέας ταινίας «The Batman», όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού. Μάλιστα, ο ηθοποιός ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε ότι ακολουθεί ένα συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα λόγω της ταινίας. Τα γεύματά του δεν τα ετοιμάζει ο ίδιος, αλλά τα απολαμβάνει έτοιμα, καθώς η εταιρία παραγωγής έχει μεριμνήσει γι’ αυτό. Συγκεκριμένα είπε:

«Ακολουθώ ένα πλάνο γευμάτων για τον Μπάτμαν. Δόξα τω Θεό. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτό», επισημαίνει. «Θα έτρωγα βρώμη με σκόνη πρωτεΐνης βανίλια ή κονσέρβες. Βάζω Tabasco μέσα σε μια κονσέρβα τόνου και τρώω απευθείας μέσα από την κονσέρβα», αναφέρει στη συνέντευξη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) on

Επιπλέον, η εταιρία παραγωγής της ταινίας προσέλαβε έναν εκπαιδευτή για τον ηθοποιό προκειμένου να τον βοηθήσει να δυναμώσει τους μύες του, ωστόσο δεν είναι καθόλου θετικός απέναντι στη γυμναστική. «Νομίζω ότι αν γυμνάζεσαι όλη την ώρα, είσαι μέρος του προβλήματος», λέει, αναφερόμενος στους ηθοποιούς, που ενσάρκωσαν τον Μπάτμαν κατά το παρελθόν και συνεχίζει λέγοντας «Ορίζεις μια τακτική. Κανείς δεν το έκανε αυτό στη δεκαετία του ’70. Ακόμα και ο Τζέιμς Ντιν δεν ήταν τρομερά γυμνασμένος».

Τέλος, όπως λέει ο Πάτινσον, τη μοναδική φορά που του είπαν σε γύρισμα να βγάλει το πουκάμισό του, του είπαν να το ξαναβάλει!

Διαβάστε ακόμη:
5 celebrities που δεν ήξερες ότι δραστηριοποιούνται και στη βιομηχανία τροφίμων

Η Κρίσι Τέιγκεν απαντάει στις κατηγορίες ότι «έκλεψε» συνταγή από σεφ

O πρίγκιπας Κάρολος δίνει συνταγή για cheesy baked eggs