Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η μαμά των δύο top models, Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, λέγεται Γιολάντα, είναι Δανέζα και όταν ήταν νεότερη εργαζόταν και εκείνη σαν μοντέλο. Αν μάς ρωτάς, μπορεί ακόμα να ασκήσει αυτό το επάγγελμα, καθώς σε όλες της τις φωτογραφίες μοιάζει εάν όχι νεότερη, τότε συνομήλικη με τις κόρες της. Τρανό παράδειγμα, η φωτογραφία με lingerie που ανέβασε στο Instagram για τα 55α γενέθλιά της. Τι κάνει λοιπόν και δείχνει τόσο νέα;

https://www.instagram.com/p/BsoS9RvHajh/?utm_source=ig_embed

Η διατροφή της:
Προσέχει τη διατροφή της, καθώς πάσχει από τη νόσος του Lyme εδώ και 6 χρόνια. «Δεν είμαι αγία- Μού αρέσει η πίτσα, τα γλυκά και το κρασί, όπως σε όλους, αλλά έχω ευαισθησίες σε αυτά τα φαγητά. Ενδίδω, ωστόσο, μία στο τόσο γιατί πιστεύω ότι θα πρέπει να απολαμβάνουμε τα πάντα με μέτρο όμως», λέει.

https://www.instagram.com/p/BBQDD4pos7G/?utm_source=ig_embed

Η μέρα της ξεκινά με ένα μεγάλο ποτήρι νερό με λεμόνι, για α αποτοξινώσει τον οργανισμό της. Προσπαθεί να αποφεύγει τα σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά τής αρέσει να πίνει ένα latte με κατσικίσιο γάλα το απόγευμα, για να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια. Για μεσημεριανό και βραδινό, η Γιολάντα επιλέγει κάποιο είδος πρωτεΐνης και πολλά λαχανικά. Τα αγαπημένα της πιάτα είναι το κάρι με κοτόπουλο και ρόκα και η σούπα λαχανικών, ενώ, όπως αποκάλυψε, φροντίζει κάθε της γεύμα να περιλαμβάνει καρότα, λαχανίδα και κρεμμύδι. Το μικρότερο γεύμα της μέρας της είναι πάντα το βραδινό.

https://www.instagram.com/p/BBgVe5-os_6/?utm_source=ig_embed

Πολύ σημαντικό για την ίδια είναι επίσης να τρέφεται αποκλειστικά με βιολογικές τροφές. «Έχω πειστεί ότι είμαστε ό,τι τρώμε και ότι το φαγητό είναι φάρμακο. Έχω μάθει ότι κάποια φαγητά με κάνουν να νιώθω περισσότερο κουρασμένη, μού προκαλούν πόνο στις αρθρώσεις και φλεγμονή», υποστηρίζει. «Προσπαθώ να τρώω βιολογικά λαχανικά, γιατί τα κοινά οπωροκηπευτικά ψεκάζονται με φυτοφάρμακα, τα οποία μπορεί να είναι τοξικά και να επηρεάσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα λαχανικά περιέχουν πολλά σημαντικά αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες», εξηγεί.

https://www.instagram.com/p/BhMjcFGBGdj/?utm_source=ig_embed

Η γυμναστική της:
Καθώς μεγάλωσε τα παιδιά της σε φάρμα στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, δεν μάς προκαλεί εντύπωση που λατρεύει την ιππασία. Το συγκεκριμένο άθλημα έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη στάση του σώματος, ενδυναμώνει τους κοιλιακούς και βοηθά με την απώλεια λίπους από την περιοχή της κοιλιάς.