Απ΄ ό,τι φαίνεται και οι πιο διάσημοι stars καταφεύγουν στο delivery προκειμένου να μην χρειαστεί να μαγειρέψουν ή να βγουν από το σπίτι τους για να φάνε. Η Κάιλι Τζένερ όμως μάλλον το έχει παρακάνει…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Η υπηρεσία delivery Postmates, αποκάλυψε πρόσφατα τις παραγγελίες της διάσημης ριάλιτι σταρ για το 2018 και όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Η Καίλι λοιπόν έκανε περίπου 200 παραγγελίες και ξόδεψε $10.000! Θα περίμενε κανείς ότι για να ξόδεψε τόσα, θα λιγουρευόταν διαρκώς κάποιο ακριβό σούσι ή αστακό αλλά όχι… Η Κάιλι παρήγγειλε αρκετές φορές bagels και ζελέ σταφυλιού, ενώ μία φορά παρήγγειλε ένα καρότο (ναι ένα)! Άλλες της παραγγελίες περιελάμβαναν σούπα ramen, τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά, matcha latte, chai latte, σάντουιτς με γαλοπούλα και προβολόνε, πάστα μπολονέζ, κεφτεδάκια και milkshake με δημητριακά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Η πιο περίεργη παραγγελία της έγινε όμως μία βδομάδα πριν γεννήσει την κόρη της, Στόρμι. Πιο συγκεκριμένα, η Κάιλι λιγουρευόταν milkshake με μπισκότα Oreo, κοτομπουκιές και τηγανητές πατάτες.