Τα δόντια δεν μας χαρίζουν μόνο ένα ωραίο χαμόγελο, αλλά μας βοηθούν να απολαμβάνουμε και το φαγητό μας! Κάποια ευφάνταστη κυρία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όμως, ανακάλυψε και μια καινούρια χρήση τους που δεν συνδέεται με γευστικές απολαύσεις, αλλά με θεραπευτικό μασάζ!

Dr-Dot

Katy_Perry-Dr-Dot-bb19-bite-massage-billboard-1240

Η ιδιόρρυθμη μασέζ δεν είναι άλλη από την Ντόροθι Στάιν ή αλλιώς Dr. Dot, στης οποίας τα μαγικά χέρια και κυρίως δόντια παραδίδονται πολλοί για να χαλαρώσουν. Αρκετοί και οι διάσημοι αστέρες, που καταβάλλουν το ποσό των 150-250 δολαρίων για ένα μασάζ-«βαμπίρ» διάρκειας μίας ώρας, ανάμεσά τους η Κέιτι Πέρι, η Ριάνα, o Στιβ Τάιλερ, ο Σάιμον Κάουελ και ο Κάνι Γουέστ. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι δαγκωματιές βελτιώνουν αρκετά την κυκλοφορία του αίματος και ότι έχουν αποτέλεσμα καλύτερο και από τις βεντούζες!

pdot_portrait

xxx-dr-dot-masseuse-cowell--16_9

Η περίεργη αυτή τάση έχει κάνει την Dr. Dot πασίγνωστη στους κύκλους των πλουσίων και διασήμων, με την καριέρα της ως μασέζ να έχει ξεκινήσει από το 1980, όταν εφάρμοζε αποκλειστικά τις απλές κλασικές μεθόδους μασάζ και, μάλιστα, τσάμπα.

Και ενώ κάποιοι πελάτες ψηφίζουν μασάζ… δαγκωτό, άλλοι επιθυμούν το κλασικό με τα χέρια -καλή ώρα η Μαράια Κάρεϊ- γιατί κυκλοφορούν και μικρόβια. Και πώς να την κατηγορήσεις, άλλωστε, όταν οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μια δαγκωματιά μπορεί να κάνει πληγή και να μολυνθεί, ενώ υπάρχει και κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας…