Τους παρακολουθούμε σε ταινίες και συναυλίες και ανυπομονούμε για κάθε νέο, καλλιτεχνικό τους βήμα. Οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί και οι τραγουδιστές όμως έχουν και άλλες επιχειρηματικές ανησυχίες, ειδικά στο χώρο της εστίασης.

Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ και μερικοί από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές και μοντέλα του κόσμου λοιπόν, παράλληλα με τις ταινίες και τις συναυλίες, φροντίζουν να επενδύσουν και σε νέα εστιατόρια και bars, κυρίως στις ΗΠΑ. Σας έχουμε ήδη παρουσιάσει 6 celebrity-owned εστιατόρια στη Νέα Υόρκη και επειδή δεν τα χορταίνουμε, ανανεώνουμε τη λίστα μας με 7 ακόμη.

Η Lady Gaga είναι συνιδιοκτήτρια στην trattoria Joanne των γονιών της
Οι γονείς της Lady Gaga, Joseph και Cynthia Germanotta έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια μία trattoria στη Νέα Υόρκη, που έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη από την πρώτη στιγμή, εξαιτίας της διάσημης κόρης τους. Αρκούσαν λίγα δικά της posts και αναφορές στο ιταλικό εστιατόριο (εύλογη επιλογή λόγω της καταγωγής του πατέρα της), για να κάνουν ουρά για τραπέζι οι θαυμαστές της.

Η Sandra Bullock έχει ανοίξει το Walton’s Fancy and Staple στο Τέξας
Οι κάτοικοι του Ώστιν στο Τέξας απολαμβάνουν αυθεντική κουζίνα του αμερικανικού νότου από τα χεράκια της Sandra Bullock! Καλά, μπορεί όχι από τα χεράκια της, αλλά τουλάχιστον στο δικό της εστιατόριο, που έχει προτάσεις comfort food για όλες τις ώρες της ημέρας. Μέσα στον χώρο υπάρχει και ανθοπωλείο και διάφορα δωράκια, για όσους θέλουν να κάνουν και άλλες αγορές εκτός από φαγητό, ενώ αναλαμβάνουν και catering, οπότε φανταστείτε να κάνετε γάμο με την υπογραφή της Sandra Bullock!

Ο Jay Z είναι συνιδιοκτήτης στο 40/40 Club
Το ζεύγος Beyoncé – Jay Z επενδύει κατά καιρούς σε διάφορες επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό, μεταξύ αυτών βρίσκεται και το bar-restauran 40/40 Club στη Νέα Υόρκη, όπου είναι συνιδιοκτήτης ο γνωστός ράπερ. Δανείζεται το όνομα του από μία ορολογία του baseball και όχι τυχαία αφού πρόκειται για πολυεπίπεδο sports bar, με γιγαντοοθόνες που προβάλουν αγώνες και VIP αίθουσες για τους πιο εκλεκτούς πελάτες.

Η Piper Perabo είναι συνιδιοκτήτρια του Jack’s Wife Freda
Η πρωταγωνίστρια της σειράς Covert Affairs έχει επενδύσει σε ένα κουκλίστικο all-day bistro με ιδιαίτερο όνομα, που αγαπάει τις μεσογειακές γεύσεις. Τεράστια αλλαγή το brunch από πράκτορας της CIA!

Ο Richard Gere διαθέτει ξενοδοχείο με 2 εστιατόρια
Ο γοητευτικότατος -όσα χρόνια και αν περάσουν- Richard Gere έχει ανοίξει ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στο Bedford της Νέας Υόρκης, το Bedford Post Inn, που διαθέτει και δύο εστιατόρια, το Barn και το Farmhouse, με ρουστίκ αισθητική και casual comfort food.

Ο Hugh Jackman είναι ιδιοκτήτης του Laughing Man Coffee
Ο Hugh Jackman θέλει να κάνει όλο τον κόσμο χαρούμενο και τι καλύτερο από ένα cafe με απίστευτα χαρούμενο όνομα; Πέρα από την απόλαυση του καφέ βέβαια, το συγκεκριμένο μαγαζί, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, έχει και καλό σκοπό, αφού χρηματοδοτεί τις δράσεις του Laughing Man Foundation που στηρίζει κοινότητες που παράγουν καφέ ανά τον κόσμο. Στα συν και ότι υπάρχει πάντα πιθανότητα να πετύχεις μέσα τον χαμογελαστό Hugh Jackman!

Οι Donnie και Mark Wahlberg έχουν ανοίξει την αλυσίδα εστιατορίων Wahlburgers
Τα διάσημα αδέρφια Donnie και Mark Wahlberg έχουν ανοίξει μία αλυσίδα εστιατορίων με burgers, με όνομα που παίζει το δικό τους επίθετο και το βασικό τους έδεσμα και με τους ίδιους να κάνουν πολύ συχνά εμφανίσεις σε όλα αυτά. Και επειδή γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, έχουν λανσάρει και μία σειρά από μπλουζάκια και καπέλα με το λογότυπο των εστιατορίων. Τρέμουν τα McDonalds!